Algemene informatie

Creatief aan de slag bij Crea4You kan o.a. door het volgen van workshops.
Ben je op zoek naar een leuke nieuwe hobby, nieuwe technieken of naar inspiratie op het gebied van Wol, kaarten maken, Scrapbooking of Homedecoration bent u bij Crea4You aan het juiste adres.
Het uitgebreide assortiment, waar tijdens de workshops gebruik van wordt gemaakt, varieert van designpapier, inkt, stempels, stansmallen, verf, mixed media en tal van kleine hebbedingetjes. Met al deze materialen kunt u mooie kaarten maken, foto’s creatief vorm geven en gebruikte/nieuwe homedecoration accessoires op pimpen.
Wij geven diverse workshops. U vindt de workshops kaarten maken, scrapbooking en homedecoration op de balk boven aan de website (kopje workshops). We blijven actief met de planning voor de komende periode, dus hou de pagina of onze nieuwsbrief goed in de gaten. Wekelijks vernieuwing van de workshops.
Voor geplande workshops kunt u zich opgeven via het contactformulier, telefonisch of in de winkel.
Vindt u het leuk om met vriendinnen, collega’s of vrijgezellen een workshop bij ons te volgen neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen kunnen we een geschikte workshop uitzoeken en een datum plannen.
Voor geplande workshops kunt u zich opgeven via het contactformulier, telefonisch of in de winkel.
Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of like ons op facebook. Inschrijven kan via het contactformulier met als onderwerp aanmelden nieuwsbrief.

Graag tot ziens op een van onze workshops.